Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digikärpäsen puremat – Vaikuta sanoilla – viestijän luova työpaja

2.3.2022 13:00 - 15:00

Digikärpäsen puremat

Vaikuta sanoilla – viestijän luova työpaja

Nykyisessä työmaailmassa ei enää riitä, että osaa kirjoittaa. Kirjallisten viestien on oltava myös tehokkaita ja vaikuttavia. Niiden on tavoitettava oma kohderyhmänsä ja upottava lukijaansa.

Vaikuta sanoilla – viestijän luova työpaja on suunnattu oman työnsä ohessa jo jonkin aikaa kirjallista viestintää harjoittaneille eri organisaatioiden edustajille. Koulutuksen tavoitteena on hyödyntää luovan kirjoittamisen keinoja kirjallisessa työelämäviestinnässä. Koulutus on kirjoittamisen irrottelua: tietoa ja luovaa tekemistä samassa paketissa. Se tarjoaa paitsi uusia näkökulmia myös uudenlaista innostusta omaan, työssä tarvittavaan kirjoittamiseen.

Koulutuksen pääpaino on esimerkeissä ja erilaisissa pienissä luovan kirjoittamisen harjoitteissa, jotka on suunnattu organisaatioissa työkseen viestiville. Koulutus on vuorovaikutteinen eli sen aikana myös keskustellaan. Osallistujilta toivotaan aktiivisuutta, heittäytymistä sekä uskallusta kertoa myös omista havainnoista, ajatuksista ja mielipiteistä.

1. Viestijän työ on aina luovaa
Kaikki kirjoittaminen on luovaa työtä, myös työelämäkirjoittaminen. Mitä työssään kirjoittavan luovuus tarkoittaa, ja miksi sitä ei kannata unohtaa?

2. Kirjoitetaan yhdessä
Pysähdytään hetkeksi ja irrotellaan kirjoittamalla. Piristetään omaa työelämä-kirjoittamista luovan kirjoittamisen keinoin.

3. Palaute on ainoa keino kehittyä
Pohditaan, miksi palaute on kirjallisen viestijän paras, ja oikeastaan ainoa, keino kehittyä työssään, ja harjoitellaan sitä.

 

Kouluttaja:

SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA
sisällöntuottaja, toimittaja ja
kirjallisen viestinnän kouluttaja
Minna Luoma

www.rouvasana.fi

 

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

 

Ilmoittautuminen alkaa: 15.12.2021 11.00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.3.2022 9.00

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä (opetuspalvelut.fi)

Tiedot

Päivämäärä:
2.3.2022
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokka: