Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digikärpäsen puremat – Verkkoviestijän ABC

2.2.2022 13:00 - 15:00

Digikärpäsen puremat

Verkkoviestijän ABC

Kirjallinen viestiminen digitaalisia ja sähköisiä kanavia käyttäen on 2020-luvulla käytännössä osa lähes jokaisen työtehtäviä ammatista tai työroolista riippumatta. Kaikkien tulee osata viestiä verkossa, vähintään jollakin tapaa.

Verkkoviestijän ABC-koulutuksen aikana paneudutaan kirjalliseen verkkoviestintään käytännössä. Koulutus on suunnattu kaikille oman työnsä ohessa kirjallista viestintää harjoittaville, myös vasta-alkajille.

Koulutuksen aiheita ovat: miksi verkossa ja somessa toteutettava viestintä on tärkeää ja mitä erikanavat mahdollistavat eri organisaatiossa toimiville viestijöille; mitä kirjallisessa verkko-viestimisessä on otettava huomioon (mm. tavoitteet ja kohderyhmät sekä niiden merkitys)tyypillisimpien kanaviemme näkökulmasta (verkkosivut, blogi, uutiskirjeet, some); millainen on hyväkirjallinen sisältö; oman työn ja ajankäytön suunnittelu kirjallisen viestimisen näkökulmasta.

 

1. Verkkoviestimisen perusteet
Miksi kaikkien pitää osata kirjallista verkkoviestintää, edes vähän? Mitä eri kanavat mahdollistavat viestijöille (verkkosivut, blogi, yleisimmät some-kanavat, uutiskirjeet)?

2. Verkkoviestintä käytännössä
Mitä kirjallisessa viestimisessä verkossa pitää ottaa huomioon ja miten kirjallista viestintää toteutetaan käytännössä? Millainen on hyväkirjallinen sisältö?

3. Vinkit viestijän työn arkeen
Kuinka suunnittelen omaa työtäni ja ajankäyttöäni tilanteessa, jossa ydintyö uhkaa varastaa kaiken ajan?

 

Kouluttaja:

SISÄLTÖTOIMISTO ROUVA SANA
sisällöntuottaja, toimittaja ja
kirjallisen viestinnän kouluttaja
Minna Luoma

www.rouvasana.fi

 

Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki.

 

Ilmoittautuminen alkaa: 15.12.2021 11.00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.2.2022 9.00

Ilmoittaudu koulutukseen tästä linkistä (opistopalvelut.fi)

Tiedot

Päivämäärä:
2.2.2022
Aika:
13:00 - 15:00
Tapahtumaluokka: