Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Elokuvien tekeminen älypuhelimella – peruskurssi

21.3. 18:00 - 20:15

Kurssilla tutustutaan mobiilikuvaukseen ja videoiden tekemiseen. Peruskurssilla käydään läpi perustoimintoja. Kurssilla tehdään omaa älypuhelinta käyttäen lyhytelokuvia. Tutuksi tulevat elokuva käsikirjoittaminen, kuvaaminen sekä videon tekeminen ilmaiseksi ladattavan editointiohjelman avulla. Kurssilla voit tehdä vaikkapa lomavideosta siistin koosteen tai lyhyen markkinointivideon yritykselle someen. Elokuvia voidaan editoida siis myös aiemmin kuvatusta materiaalista, mutta kurssilla myös kuvataan älypuhelinta käyttäen.

Kuvauksen peruskurssilla tutustutaan kuvaamisen ja käsikirjoittamisen perusteisiin sekä peruseditointiin. Kurssille ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, vaikka ei aikaisempaa kokemusta olisikaan aikaisemmin.

Aikataulu:

  • to 21.3.24 klo 18.00 – 20.15
  • to 28.3.24 klo 18.00 – 20.15
  • to 4.4.24 klo 18.00 – 20.15

Ilmoittautuminen 14.3.24 klo 9.00 mennessä tästä (Oulu-opiston hellewi)

Kouluttajana toimii Leevi Heinonen. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssi toteutetaan Teams-välitteisesti etäkoulutuksena. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki kurssia edeltävänä päivänä. Kurssin suoritettuaan osallistuja saa suoritusmerkinnän omaan opintopolkuunsa.

Kurssin järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa, JODY-hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.