Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Etäopetuksen opetus – kurssi, Juvalla

31.7. 09:30 - 13:00

Haluatko oppia suunnittelemaan ja toteuttamaan etäopetusta? Etsitkö uusia tapoja kehittää etäopetustaitojasi? Tervetuloa mukaan JODY-hankkeen järjestämälle Etäopetuksen opetus – kurssille. Kurssin aikana tutustutaan erilaisiin verkko-opetukseen soveltuviin sovelluksiin ja ohjelmiin. Suunnitellaan yksi oma toteutusmalli, jonka yhteydessä testataan erilaisia menetelmiä ja laitteita. Kurssille ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään etäopetustaitojaan. Kurssilla tutustutaan etenkin kädentaitojen ja kuvataiteen etäopetuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Kurssi koostuu neljästä erillisestä aamupäivästä:

  • Ke 31.7. klo 9.30 – 13.00: Ensimmäisellä kokoontumiskerralla tutustutaan erilaisiin verkko-opetukseen soveltuviin ohjelmiin, menetelmiin ja laitteisiin. Pohditaan verkko-opetuksen mahdollisuuksia sekä haasteita. Osallistujat saavat kotitehtäväksi suunnitella oman verkkokurssin tavoitteet ja sisällön.
  • Ma 12.8. klo 9.30 – 11.00 (etänä) Toisella kokoontumiskerralla osallistujat esittelevät oman kurssisuunnitelmansa ja saavat niihin opastusta ja vinkkejä.
  • Ma 19.8. klo 9.30-12.00 Osallistujien omien verkkokurssien testaaminen. Kokeillaan, kuinka käytännössä opettaminen luonnistuu.
  • Ti 20.8. klo 9.30 – 12.00 Osallistujien omien verkkokurssien testaaminen. Kokeillaan, kuinka käytännössä opettaminen luonnistuu.

Kouluttajana toimii Eeva Immonen. Kurssi toteutetaan läsnäolokoulutuksena Juvalla (Opistotalo, A-rakennus, 51900 Juva).

Osallistujilla olisi hyvä olla kurssilla käytettävissä oma tietokone, mikrofoni ja kuulokkeet. Lisäkamera on myös hyödyksi.

Ilmoittautuminen viimeistään 15.7.2024 klo 12.00 tästä (Oulu-opiston hellewi).

Kurssin järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa, JODY-hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.

Tiedot

Päivämäärä:
31.7.
Aika:
09:30 - 13:00
Kotisivu:
https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/course/26317/