Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

JODY – Alkeiskurssi Vepsän koulu

23.1. 16:30 - 20.2. 18:00

JODY – Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa

Alkeiskurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähän aikaisempaa kokemusta tietokoneen käytöstä, internetistä tai älylaitteista. Kurssi on suunniteltu rauhallisesti ja loogisesti eteneväksi oppipoluksi, jossa lähdetään digin perusteista liikkeelle. Oppitunti kerrallaan syvennytään erilaisiin teemoihin ja asiakokonaisuuksiin mm. tietoturva, Internet ja medialukutaito.

Osaamistavoitteet: Kurssin suoritettuaan opiskelija tunteet enemmän varmuutta toimiessaan tietokoneen kanssa. Hän tunteet tietokoneen ja internetin perustermistöä ja perustoiminta logiikkaa paremmin. Opiskelija tietää mitä tietoturva on ja osaa tunnistaa tietoturvan kannalta uhkaavia tilanteita. Kurssin myötä opiskelijan medialukutaito vahvistuu ja hän osaa etsiä tietoa Internetistä.

Kurssilla tarjotaan mahdollisuutta suoritusmerkintään. Kurssi on 1 opintopistettä.

Hankkeella lisätään ja vahvistetaan kaikkien kansalaisopistojen toimintaan osallistuvien digitaitoja sekä tarjotaan tasapuoliset mahdollisuudet medialukutaidon kehittämiseen ja tietoturvan lisäämiseen. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Järvi-Saimaan kansalaisopisto, Pudasjärven kansalaisopisto, Sipoon opisto, Suomenselän kansalaisopisto, Tornion kansalaisopisto ja Oulu-opisto. Hanketta rahoittaa JOTPA, jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Opettaja: Ikni Omar

Opetuspaikka: Vepsän koulu

Päivä ja kello: Ma: 16.30 – 18.00

Kevätlukukausi: 23.1.2023 – 20.2.2023

Ilmoittautuminen alkaa: 23.1.2023 10.00

Ilmoittaudu viimeistään: 20.2.2023 16.00

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto