Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JODY – Digi alkeiskurssi – Raahe

9.2.2023 10:00 - 11:30

Alkeiskurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on vähän aikaisempaa kokemusta tietokoneen käytöstä ja internetistä. Kurssi on suunniteltu rauhallisesti ja loogisesti eteneväksi oppipoluksi, jossa lähdetään digin perusteista liikkeelle. Oppitunti kerrallaan syvennytään erilaisiin teemoihin ja asiakokonaisuuksiin mm. tietoturva, Internet ja medialukutaito.

Osaamistavoitteet: Kurssin suoritettuaan opiskelija tunteet enemmän varmuutta toimiessaan tietokoneen kanssa. Hän tunteet tietokoneen ja internetin perustermistöä ja perustoiminta logiikkaa paremmin. Opiskelija tietää mitä tietoturva on ja osaa tunnistaa tietoturvan kannalta uhkaavia tilanteita. Kurssin myötä opiskelijan medialukutaito vahvistuu ja hän osaa etsiä tietoa Internetistä.

Kurssilla tarjotaan mahdollisuutta suoritusmerkintään. Kurssi on 1 opintopistettä.

Kurssille on suositeltavaa ottaa mukaan oma laite, jos sellainen löytyy.

Kurssilla on lainakäytössä muutama kannettava tietokone.

Ilmoittaudu tästä.

Paikka: Raahen pääkirjaston ryhmätyötila, Rantakatu 45.

Hankkeella lisätään ja vahvistetaan kaikkien kansalaisopistojen toimintaan osallistuvien digitaitoja sekä tarjotaan tasapuoliset mahdollisuudet medialukutaidon kehittämiseen ja tietoturvan lisäämiseen. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Järvi-Saimaan kansalaisopisto, Pudasjärven kansalaisopisto, Sipoon opisto, Suomenselän kansalaisopisto, Tornion kansalaisopisto ja Oulu-opisto. Hanketta rahoittaa JOTPA, jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Tiedot

Päivämäärä:
9.2.2023
Aika:
10:00 - 11:30
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23275&h=5c433f641035b3ad5ddf980703370657

Tapahtumapaikka

Rantakatu 45, Raahe
Rantakatu 45
Raahe,
+ Google Map

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto