Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

JODY – Oma älylaite tutuksi – Raahe

9.2.2023 11:30 - 13:00

Kurssi on suunniteltu rauhallisesti ja loogisesti eteneväksi oppipoluksi, jossa lähdetään perusteista liikkeelle. Tapaamiskerroilla syvennytään erilaisiin älylaitteen toimintoihin ja ominaisuuksiin. Kurssi soveltuu hyvin eri tasoisille oppijoille. Etukäteen ei siis tarvitse osata mitään. Oma laite mukaan sillä tarkoituksena on, että opit käyttämään juuri sitä omaa laitettasi tietoturvallisesti.

Osaamistavoitteet: Kurssin suoritettuaan opiskelija tuntee enemmän varmuutta toimiessaan oman älylaitteen kanssa. Hän tuntee älylaitteiden perustermistöä ja perustoiminta logiikkaa paremmin. Opiskelija tuntee älylaitteiden tietoturvaa ja osaa tunnistaa tietoturvan kannalta uhkaavia tilanteita. Kurssin myötä opiskelijan medialukutaito vahvistuu ja hän käyttää älylaitetta monenlaiseen arjen asiointiin ja kommunikointiin.

Kurssilla tarjotaan mahdollisuutta suoritusmerkintään. Kurssi on 1 opintopistettä.

Ilmoittaudu tästä.

Paikka: Raahen pääkirjaston ryhmätyötila, Rantakatu 45.

Hankkeella lisätään ja vahvistetaan kaikkien kansalaisopistojen toimintaan osallistuvien digitaitoja sekä tarjotaan tasapuoliset mahdollisuudet medialukutaidon kehittämiseen ja tietoturvan lisäämiseen. Hankkeen yhteistyökumppaneita ovat Järvi-Saimaan kansalaisopisto, Pudasjärven kansalaisopisto, Sipoon opisto, Suomenselän kansalaisopisto, Tornion kansalaisopisto ja Oulu-opisto. Hanketta rahoittaa JOTPA, jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Tiedot

Päivämäärä:
9.2.2023
Aika:
11:30 - 13:00
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23276&h=88cc8890c7a0d462b0c6335788aa67f2

Tapahtumapaikka

Rantakatu 45, Raahe
Rantakatu 45
Raahe,
+ Google Map

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto