Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Koski ABC — Koski-palvelun osaajaksi opistossa

27.5. 09:00 - 11:30

Tervetuloa Koski-palvelun kurssille! Kurssi on tarkoitettu henkilökunnalle opistossa, jossa ollaan ottamassa tai on jo otettu käyttöön Koski-tietovaranto ja ePerusteet -palvelu (kansalaisopiston opetus ja/tai taiteen perusopetus). Vahvuudet, mahdollisuudet ja haasteet digitaalisten palvelujärjestelmien käyttöönotossa sekä opiston hallinnon että opettajien näkökulmasta. Verkostoitumista ja vertaisoppimista Koski-palvelun käytöstä.

Kurssin laajuus on 0,5 op sisältäen keskustelevan luennon ma 27.5.2024 klo 9–11.30, toisen kokoontumiskerran elokuussa 2024 (aika sovitaan toukokuun tapaamisessa) ja itsenäisen työn osuuden, jossa osallistuja tutustuu osaamisperusteisen opetuksen digitaalisiin palveluihin (ePerusteet, Koski, Oma Opintopolku).

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 24.5.2024 mennessä tästä

Kurssi on osallistujille maksuton ja se toteutetaan Teams -etäyhteydellä. Kurssin järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY-hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus JOTPA.

 

 

 

Tiedot

Päivämäärä:
27.5.
Aika:
09:00 - 11:30