Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotisivujen tekeminen ja bloggaaminen

7.10.2023 08:00 - 17:00

Kurssilla käydään läpi teoriana kotisivurakenteita ja peruskäsitteitä. Opitaan perustamaan oma blogi ja tekemään yksinkertainen blogikirjoitus. Harjoitellaan blogikirjoitukseen kirjoittamista ja valokuvan sekä videon lisäämistä kirjoitukseen. Harjoitellaan ulkoasun muokkaamista mm. gadgeteja käyttämällä. Opitaan kirjoituksen julkaiseminen ja päivittäminen. Opetellaan kotisivun perustaminen. Opitaan lisäämään mm. valokuva luodulle kotisivulle. Harjoitellaan teemojen käyttöä ja erilaisten sisältöpalikoiden käyttöä mm. sisällysluettelo ja kuvakaruselli. Opetellaan myös sivun päivittämistä. Kurssilla käytetään tietokoneella ilmaisia Google Blogger ja Google Sites sovelluksia. Tarvitset niiden käyttöön Google tunnukset, joka on sama kuin Gmail tunnus. Jos haluat harjoitella kurssilla sovellusten käyttöä, eikä sinulla ole Google tunnusta, luo se ennen kurssin alkua. Voit kysyä lisätietoja opettajalta sähköpostilla osoitteella tarja.ekholm(at)gmail.com.

Aikataulu:

  • la 7.10.23 klo 10.00 – 14.00
  • la 14.10. klo 10.00 – 14.00

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus toteutetaan Teams-välitteisesti etäkoulutuksena. Kouluttajana toimii Tarja Ekholm. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki koulutusta edeltävänä päivänä. Lisätietoja Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilta sekä opistopiirin projektikoordinaattoreilta. Koulutuksen suoritettuaan osallistuja saa suoritusmerkinnän omaan opintopolkuunsa.

Ilmoittautumiseen pääset tästä.

Koulutuksen järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY -hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

 

Tiedot

Päivämäärä:
7.10.2023
Aika:
08:00 - 17:00
Tapahtuma tagia:
,
Kotisivu:
https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/course/24888/