Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Oman osaamisen ja kurssien markkinointi

8.11.2023 16:00 - 17:30

Koulutus koostuu kolmesta tapaamisesta: luennosta ja kahdesta työskentelyosiosta. Koulutuksessa huomioidaan erityisesti kansalaisopistojen kurssien markkinointi, mutta koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita oman osaamisensa markkinoinnista.

Kurssitarjonnan ja tuntiopettajan oman osaamisen nykyaikainen markkinointi kansalaisopistossa – luennolla kuulemme kansalaisopistomarkkinoinnin ja -viestinnän keskeisimmistä toimenpiteistä ja kanavista, brändityöstä, sisällöntuottamisesta sekä kohderyhmistä. Lisäksi tutustumme oman osaamisen markkinoinnin tapoihin ja väyliin tuntiopettajan näkökulmasta. Luento sopii niin kansalaisopistossa päätoimisesti työskenteleville, tuntiopettajille kuin esimerkiksi yrittäjille, jotka kaipaavat tukea työnsä markkinointiin. Luennolle ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet. Luennon meille pitää viestintäsuunnittelija, Anna-Katariina Maksimoff.

Luennon jälkeen järjestetään kaksi työskentelyosiota. Osioissa tutustutaan erilaisiin mainonnan kanaviin, miten ne toimivat ja mitä tulisi ottaa huomioon erilaisia julkaisuja ja esittelyitä tehtäessä. Sivutaan myös eri kanavien hyötyjä ja haittoja. Tutustutaan mm. Instagramiin, facebookiin, Pinterestiin ja YouTubeen. Koulutuksessa käydään läpi erilaisia esimerkkejä ja osallistujilla on mahdollisuus kysellä, kokeilla ja testata. Työskentelyosiosta vastaa Eija Hevosmaa.

Luento ja työskentelyosiot järjestetään etänä, Teams-yhteyttä hyödyntäen.

Aikataulu:

  • Luento: ke 8.11.23 klo 16.00 – 17.30.  Anna-Katariina Maksimoff
  • Työskentelyosio: ti 14.11.23 klo 16.30 – 18.00. Eija Hevosmaa
  • Työskentelyosio: ke 22.1.223 klo 9.00 – 10.30. Eija Hevosmaa

Ilmoittautuminen 6.11.23 klo 10.00 mennessä tästä. Ilmoittautuminen tehdään Oulu-opiston hellewiin (tunnus 9999931).

Koulutus on osallistujille maksuton. Ilmoittautuneille toimitetaan linkki koulutukseen koulutusta edeltävänä päivänä. Koulutuksen järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY -hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa. Koulutuksen suoritettuaan osallistuja saa arvioinnin omaan opintopolkuunsa. Lisätietoja Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilta sekä Sari Sotaheimolta (etunimi.sukunimi@ouka.fi, p. 040 5597230).

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2023
Aika:
16:00 - 17:30
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/course/24904/