Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Medialukutaito – etäluento

31.3.2023 13:00 - 14:30

Tänä päivänä elämme median ympäröimänä ja erilaiset mediat ovat jatkuvasti läsnä elämässämme. Niinpä medialukutaidosta on tullut keskeinen kansalaistaito, jonka merkitys korostuu yhä enemmän paitsi yksityis- myös työelämässä. Luennolla kerrotaan siitä mitä media on, sekä tutustutaan muutamiin peruskäsitteisiin. Perehdytään siihen, onko mahdollista tunnistaa luotettava tietolähde sekä miten kuvilla pyritään piilovaikuttamaan. Käymme läpi sitä, miten voi tunnistaa millainen rooli medialla on omassa elämässä, näin on mahdollista huomata mitkä ovat ne medialukutaidon osa-alueet, jotka ovat itselle olennaisimmat.
Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa JODY-hanke järjestää kolme etäluentotilaisuutta tietoturvasta, tietosuojasta ja medialukutaidosta. Luennot järjestetään teams-välitteisesti ja ovat osallistujille maksuttomia.
Luennot ovat osa hankkeen tietoturvaan ja medialukutaitoon liittyviä kokonaisuuksia, jotka on mahdollista suorittaa opintopistekursseina. Lisätietoa luennoista ja Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY – hankkeesta Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilla: www.meripohjolanopistopiiri.fi ja opistopiirin projektikoordinaattorilta.

Tiedot

Päivämäärä:
31.3.2023
Aika:
13:00 - 14:30
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23274

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto