Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osaamisperusteisuus, Koski-tietovaranto ja ePerusteet -palvelu, kurssi 2A

18.4.2023 12:00 - 13:30

Hanke järjestää useita Osaamisperusteisuus, Koski-tietovaranto ja ePerusteet-palvelu – kursseja huhtikuussa ja toukokuussa. Kurssi 2A on suunnattu opistojen henkilökunnalle ja siinä kerrataan vielä käyttöjärjestelmien käyttöä tarkemmin ja käydään läpi, mitä toimenpiteitä opistossa tarvitaan kansalaisopiston ja taiteen perusopetuksen osaamisperusteisten opintojen tarjoamisen mahdollistamiseksi. 

 

Osaamisperusteisuus, Koski-tietovaranto ja ePerusteet -palvelu, kurssi 2A
Kurssi on tarkoitettu henkilökunnalle opistossa, jossa ollaan ottamassa käyttöön Koski-tietovaranto ja ePerusteet -palvelu. Kurssi sisältää 2*45 min keskustelevaa opetusta, 2*45 min, klinikka ohjausta (ajat sovitaan opiskelijoiden kanssa ja kurssin päättymispäiväksi on merkitty viimeinen mahdollinen klinikka aika), 10 t itsenäistä työskentelyä. Kurssin laajuus on 0.5 op.
18.4.2023 klo 12.00–13.30
Ilmoittautuminen 17.4.2023 mennessä:

Kurssi toteutetaan Microsoft Teams-välitteisesti. Ilmoittautujille lähetetään osallistumislinkki kurssia edeltävänä päivänä. Kurssi on osallistujille maksuton.

Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa JODY-hanke on JOTPA:n rahoittama hanke, jonka tavoitteena on lisätä ja vahvistaa kaikkien kansalaisopistotoimintaan osallistuvien digitaitoja sekä tarjota tasapuoliset mahdollisuudet medialukutaidon ja tietoturvan kehittämiseen.  

Tiedot

Päivämäärä:
18.4.2023
Aika:
12:00 - 13:30

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto