Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Osaamisperusteisuus, Koski-tietovaranto ja ePerusteet -palvelu, osa 1A

17.4.2023 12:00 - 13:30

Hanke järjestää useita Osaamisperusteisuus, Koski-tietovaranto ja ePerusteet-palvelu – kursseja huhtikuussa ja toukokuussa. Kurssi 1A on suunnattu opistojen henkilökunnalle ja kaikille opettajille, myös tuntiopettajille. Kurssilla käydään läpi käyttöjärjestelmät Koski ja ePerusteet, ohjataan niiden käyttöön ja ohjataan osaamisperusteisen kurssin suunnittelussa (tavoitteet, arviointi ja laajuus). 

Osaamisperusteisuus, Koski-tietovaranto ja ePerusteet -palvelu, 1A
Kurssi on tarkoitettu opiston henkilökunnalle ja opettajille. Sopii osaamisperusteisuudesta ja uusista käyttöjärjestelmistä kiinnostuneille. Kurssi sisältää 2*45 min keskustelevaa opetusta, 2*45 min, klinikka ohjausta (ajat sovitaan opiskelijoiden kanssa ja kurssin päättymispäiväksi on merkitty viimeinen mahdollinen klinikka aika), 10 t itsenäistä työskentelyä. Kurssin laajuus on 0.5 op.
ma 17.4.2023 klo 12.00–13.30
Ilmoittautuminen 14.4.2023 mennessä:

Kurssi toteutetaan Microsoft Teams-välitteisesti. Ilmoittautujille lähetetään osallistumislinkki kurssia edeltävänä päivänä. Kurssi on osallistujille opetuksen osalta maksuton.

Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa JODY-hanke on JOTPA:n rahoittama hanke, jonka tavoitteena on lisätä ja vahvistaa kaikkien kansalaisopistotoimintaan osallistuvien digitaitoja sekä tarjota tasapuoliset mahdollisuudet medialukutaidon ja tietoturvan kehittämiseen.  

Tiedot

Päivämäärä:
17.4.2023
Aika:
12:00 - 13:30

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto