Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Taidetreffit

18.2.2022 09:00 - 14:00

pe 18.2.2022 klo 9–14
Microsoft Teams

9–9.30 Taiteen perusopetuksen kehittämissuunnitelma ja visio 2025 julkaiseminen

9.30–10.30 Toisin katselun taito on tarpeellinen, mutta ei helppoa. Etä- ja digityö taide- ja taitoaineiden opetuksessa. Professori Juha T Hakala, Jyväskylän yliopisto.

10.30–11.00 Lounas

11.00–13.00 Työpajat, osallistuminen molempiin työpajaan (1 t/työpaja):

Työpaja 1. Alustus tähtitanssija Minna Tervamäki. Muutoksen kohtaaminen ja itsensä yllättäminen. Miten taide- ja taitoaineita voi hyödyntää työssä jaksamisessa?
Työpaja 2. Alustus näyttelijä, vuorovaikutuskouluttaja Sari Havas. Rohkeus tehdä asioita uudella tavalla: mitä se tarkoittaa oman työn suunnittelussa ja kollegan kanssa verkostoitumisessa?

13.00–14.00 Taideterveiset eri oppilaitoksista

Lämpimästi tervetuloa mukaan kohtaamaan kollega ja verkostoitumaan!
Taidetreffit on PSMK-hankkeen päätösseminaari ja järjestetään yhteistyössä Digiajan yhteistyöstä yhteiseen työhön -hankkeen kanssa.

Ilmoittautuminen 18.2.2022 klo 8.30 mennessä tästä linkistä.

Esittelyt

Professori, kasvatustieteilijä ja filosofi Juha T Hakala tunnetaan opettajankouluttajana ja opinnäytetöiden ohjaamisen asiantuntijana. Viime vuosina Hakala on ollut esillä yhteiskuntaa, erityisesti työelämän
muutosta ja tilaa koskevilla kannanotoillaan. Juha T Hakalaa pidetään myös kohtuullistamisen puolestapuhujana. Hakala on palkittu mm. opetusministeriön valtakunnallisella aikuiskoulutuksen
laatupalkinnolla ja Suomen tietokirjailijoiden oppikirjapalkinnolla. Hakala on käsitellyt kirjoissaan kasvatuksen ja koulutuksen kysymyksiä, mutta myös luovuutta ja luovan prosessin tukemista.

 

Minna Tervamäki on Suomen Kansallisbaletissa yli 20-vuotisen uran tehnyt tähtitanssija. Hän on toteuttanut unelmansa, saavuttanut alansa huipun, ja pysynyt siellä. Luennoissaan ja innostavissa puheenvuoroissaan Minna hyödyntää käytännön kokemuksen kautta hankkimaansa tietoa, joka on siivittänyt hänen huipulle johtanutta
tietään. Minna kertoo inspiroivasti mm. vastoinkäymisten ja pelkojen voittamisesta, muutosten kohtaamisesta ja itsensä ylittämisestä.

 

 

Sari Havas on karismaattinen ja inspiroiva puhuja. Sari on teatteritaiteen maisterin tutkinnon vuonna 1990 jälkeen näytellyt lukuisissa TV-sarjoissa, elokuvissa, teatteriesityksissä ja on Suomen improvisaation pioneereja. Hän uskoo elämyksen voimaan. Muutos tapahtuu vain kokemuksen ja elämyksen kautta. Sarin energia tempaa mukaansa kuulijat, jopa sen ujoimmankin. Sari havas on valmentanut lukuisia työyhteisöjä ja organisaatioita yli 20 vuoden ajan. Sarin teemoja ovat mm. motivointi, palautteen anto, työyhteisön dynamiikka, ryhmien johtaminen ja vuorovaikutustaidot.

Tiedot

Päivämäärä:
18.2.2022
Aika:
09:00 - 14:00
Tapahtumaluokka: