Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietosuoja – etäluento

14.2. 10:00 - 10:45

Kaikissa EU-maissa alettiin soveltaa henkilötietojen käsittelyä säätävää lakia 2018. Tämä tietosuoja-asetus eli GDPR vaikuttaa siis siihen, kuinka ihmisten henkilötietoja voidaan käyttää.

Tällä luennolla käsitellään tietosuojaa yleisellä tasolla. Käydään läpi mitä GDPR tarkoittaa, mitä se yleisellä tasolla vaatii organisaatioilta ja miten kansalaisopiston opettajan tulee asetus huomioida omassa toiminnassaan. Luennolla kerrotaan mikä kaikki on henkilötietojen käsittelyä sekä se, mitkä tiedot ovat henkilötietoja.

Ilmoittautuminen: https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23277

Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa JODY-hanke järjestää kolme etäluentotilaisuutta tietoturvasta, tietosuojasta ja medialukutaidosta. Luennot järjestetään teams-välitteisesti ja ovat osallistujille maksuttomia.
Luennot ovat osa hankkeen tietoturvaan ja medialukutaitoon liittyviä kokonaisuuksia, jotka on mahdollista suorittaa opintopistekursseina. Lisätietoa luennoista ja Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY – hankkeesta Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilla: www.meripohjolanopistopiiri.fi ja opistopiirin projektikoordinaattorilta.

Tiedot

Päivämäärä:
14.2.
Aika:
10:00 - 10:45
Tapahtuma tagia:
, , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23277

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto