Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietoturva – etäluento

17.3.2023 13:00 - 14:30

Tietojenkalastelu, roskapostit, huijaukset, haittaohjelmat, digitaalisten laitteiden väärinkäytös ja moni muu keskeinen tietoturvallisuuden aihealue vaatii tänä päivänä huomiotamme ja meidän on osattava varautua erilaisiin uhkakuviin. Tällä etäluennolla käydään läpi sitä, miksi tietoturva on tärkeää. Puhutaan myös siitä, miten voimme estää omalla toiminnallemme tietoturvan vaarantumisen ja kuinka toimia, jotta salasanamme ja tietomme ovat mahdollisimman hyvin turvattu. Entä mitä tulee huomioida verkossa asioidessa?

Ilmoittautuminen: https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23262

Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa JODY-hanke järjestää kolme etäluentotilaisuutta tietoturvasta, tietosuojasta ja medialukutaidosta. Luennot järjestetään teams-välitteisesti ja ovat osallistujille maksuttomia.
Luennot ovat osa hankkeen tietoturvaan ja medialukutaitoon liittyviä kokonaisuuksia, jotka on mahdollista suorittaa opintopistekursseina. Lisätietoa luennoista ja Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY – hankkeesta Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilla: www.meripohjolanopistopiiri.fi ja opistopiirin projektikoordinaattorilta.

Tiedot

Päivämäärä:
17.3.2023
Aika:
13:00 - 14:30
Tapahtuma tagia:
, , , , ,
Kotisivu:
https://www.opistopalvelut.fi/oulu/course.php?l=fi&t=23262

Järjestäjä

JODY-hanke
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto