Näkymät navigointi

Tapahtuma Views Navigation

Tänään

Osaamisperusteisuusviikko

Lapin ja Meri-Pohjolan opistopiirien, Sipoon ja Järvi-Saimaan kansalaisopistojen toiminta-alueilla. Osallistu viikon tapahtumiin ja toimintoihin! Lisätietoa omasta opistostasi ja osoitteesta (Onno-Hanke) http://bitly.ws/ijwN Viikon ohjelma ma 22.11. Infoa ja tiedotteita osaamisperusteisuudesta. Tule mukaan tunnistamaan ja tunnustamaan osaamisesi kansalaisopistossa! Seuraa median ilmoittelua alueellasi. ti 23.11. Tapahtumia opistoissa Lapin ja Meri-Pohjolan opistopiirien alueilla sekä Järvi-Saimaan kansalaisopistossa ja Sipoon opistossa. …

Osaamisperusteisuusviikko Lue lisää »

Google Classroom opetuksessa.

Sisältö: Classroomin perusteet • Käyttöliittymä • Perusasetukset • Kurssin/luokan perustaminen (aineittain) • Oppilaiden, apuopen liittyminen/lisääminen luokkaan Tehtävät ja arviointi • Viestintä ja tehtävien antaminen kurssilla (erilaiset liitteet) • Aiheet • Tehtävien palauttaminen (oppilasnäkökulma) • Tehtävien ja kokeiden arviointi Classroomissa Viestintä ja tiedonhallinta • Google Meet Classroomissa • Classroom Google Drivessa Koulutuksen järjestää Digikärpäsen puremat -hanke. …

Google Classroom opetuksessa. Lue lisää »

Virtuaalikahvila

Hyvää huomenta, tervetuloa virtuaalikahvilaan perjantaina 25.11.2021 klo 8.15–9.15. Voit piipahtaa kahvilassa hetken aikaa tai nauttia keskustelujen annista ja eri opistojen henkilökunnan seurasta koko virtuaalikahvilalle varatun ajan. Varaa kahvi/teekupponen mukaan. Virtuaalikahvilassa kahvipannun ääressä häärää rehtori Anne Partanen Järvi-Saimaan kansalaisopistosta. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista! Liity mukaan tästä. Järjestää ONNO-osaaminen näkyväksi, näkymätön osaamiseksi hanke.

Virtuaalikahvila

Hyvää huomenta, tervetuloa virtuaalikahvilaan perjantaina 25.11.2021 klo 15.15–16.15. Voit piipahtaa kahvilassa hetken aikaa tai nauttia keskustelujen annista ja eri opistojen henkilökunnan seurasta koko virtuaalikahvilalle varatun ajan. Varaa kahvi/teekupponen mukaan. Virtuaalikahvilassa kahvipannun ääressä häärää rehtori Anne Partanen Järvi-Saimaan kansalaisopistosta. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista! Liity mukaan tästä. Järjestää ONNO-osaaminen näkyväksi, näkymätön osaamiseksi hanke.

Oivalluksia osaamisperusteisuudesta

Ravintola Preludi, Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu. Myös etäyhteys Teams. Ilmoittautuminen tästä linkistä. Ohjelma Klo 9.00 Aamupala ja musiikkia. Musiikkipedagogi, muusikko Niko Kuusela Klo 9.15 Kokeilemalla kohti osaamisperusteisuutta. Rehtori Hannele Heinonen, Posion kansalaisiopisto Klo 10.00 Osaamisperusteisuutta opistoihin. Järjestösuunnittelija Minna Lankinen, KoL Klo 10.30 ONNO-hankkeen vertaiskouluttajien lyhyt esittely Klo 10.40 Koski-tietovaranto, mitä se on? Erityisasiantuntija Laura …

Oivalluksia osaamisperusteisuudesta Lue lisää »

Hellewi taiteen perusopetuksessa

Ohjelmistosuunnittelija Perttu Tikka (Wildfrost Oy) esittelee yksilö- ja ryhmäopetuksessa olevien taiteen perusopetuksen opintojen ja suoritusten kirjaamisen Hellewiin. Lisäksi käydään läpi oppilaan yksilöllisen opetussuunnitelman, todistusten ja raporttien kirjaamiset sekä saadaan vastauksia osallistujien kysymyksiin. Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja ilmoittaudu 29.11 mennessä. Käyttäjäkoulutus A Ke 1.12.2021 klo 10.00-12.00, ilmoittaudu tästä Käyttäjäkoulutus B To 2.12.2021 klo 13.00-15.00, ilmoittaudu …

Hellewi taiteen perusopetuksessa Lue lisää »

Virtuaalikahvila

Hyvää huomenta, tervetuloa virtuaalikahvilaan perjantaina 2.12.2021 klo 8.15–9.15. Voit piipahtaa kahvilassa hetken aikaa tai nauttia keskustelujen annista ja eri opistojen henkilökunnan seurasta koko virtuaalikahvilalle varatun ajan. Varaa kahvi/teekupponen mukaan. Virtuaalikahvilassa kahvipannun ääressä häärää rehtori Anne Partanen Järvi-Saimaan kansalaisopistosta. Ei vaadi ennakkoilmoittautumista! Liity mukaan tästä Järjestää ONNO-osaaminen näkyväksi, näkymätön osaamiseksi hanke.

Microsoft Teams: Tiimien ja kanavien hyödyntäminen opetuksessa

Sisältö: • Teamsin tiimityypit ja niiden erityispiirteet • Tiimin roolit ja oikeudet • Kanavien käyttö ja rooli tiimeissä • Tiedostojen luominen ja jakaminen • Keskustelu tiimeissä/kanavilla Kurssin järjestää Digikärpäsen puremat -hanke. Ilmoittaudu tästä.

Oppimista edistävä arviointi vapaassa sivistystyössä

ONNO - osaaminen näkyväksi, näkymätön osaamiseksi -hanke järjestää Oppimista edistävä arviointi -koulutuksen. Koulutus on osa 2 op koulutuskokonaisuutta.
Opettajat ovat halunneet koulutusta erityisesti kansalaisopiston kursseilla tapahtuvaan arviointiin ja palautteenantoon. Tällä koulutuksella pyrimme vastaamaan opettajien toiveeseen.

Digikärpäsen puremat – Canvan peruskoulutus

Canva on ilmainen ja aloittelijaystävällinen graafisen suunnittelun työkalu. Canva tarjoaa käyttöösi lukemattomia valmiita kuvapohjia, joita voit helposti muokata omiin tarpeisiisi sopiviksi. Se sisältää myös ilmaisia kuvia, fontteja ja muita graafisia elementtejä, joita voit hyödyntää kuvien suunnittelussa.

Digimentorikahvit, Tiia Kumpula

Kahvittelujen tarkoituksena on keskustella oman aineeseen liittyen erilaisista ajankohtaisista asioista digiin ja etäopetukseen liittyen. Tapahumassa on vapaa sana ja puheenvuoroja voi pyytää tapahtuman vetäjältä. Keskustelujen teemaksi voidaan nostaa jokin aihe tai esittely (vaikka ainekohtainen teema, niin kaikkien aineiden opettajat voivat osallistua). Tavoitteena antaa mentoraalista vertaistukea oman opetusaineen ympärillä.