Oulujoki-Opiston logo

Haemme Oulujoki-Opistoon opistosihteeriä

Haemme Oulujoki-Opistoon opistosihteeriä 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opisto tarjoaa Muhoksen ja Utajärven alueella monipuolista vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen opetusta, joka antaa mahdollisuuden omaehtoiseen itsensä kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Olemme kehittämisorientoitunut Muhoksen kunnan ylläpitämä oppilaitos ja haluamme edetä etulinjassa toteuttamassa pedagogisia tehtäviä. Oulujoki-Opisto on nimetty Geopark-oppilaitokseksi. Muhoksen, Utajärven ja Vaalan kunnissa sijaitseva Rokua Geopark on Suomen ensimmäinen jäsenalue UNESCO:n suojelemassa maailmanlaajuisessa geopark-verkostossa.

Etsimme osaavaa ja työstään innostunutta opistosihteeriä. Tarjoamme vakituisen työsuhteen ja näköalapaikan Oulujoki-Opistossa monipuolisten tehtävien parissa sekä vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän. Työaika on 75% kokonaistyöajasta.

Opistosihteerin tehtäviin kuuluu mm. monipuoliset asiakaspalvelutehtävät, opiston kurssijärjestelmä Hellewin ylläpitoa, taloushallintoon ja palkkaukseen liittyviä tehtäviä, tilastointia, laskutusta, markkinointia ja kokoussihteerin töitä.

Tehtävässä menestyt, jos sinulla on kykyä omaksua uusia asioita, olet tarkka ja ripeä ja myös tietotekniset taitosi ovat hyvällä tasolla. Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, organisointikykyä, tarkkuutta ja ajoittaista paineensietokykyä. Eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen opistosihteerin tehtävästä ja opiston käyttämän Hellewi-ohjelman tuntemuksen.

Opistosihteerin toimen kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.Toimen täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Muhoksen kunta on savuton työpaikka.

Lisätietoja osoitteesta: https://muhos.fi/kasvatus-ja-koulutus/oulujoki-opisto/opisto/

Hae paikkaa tästä linkistä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/opistosihteeri-412651/