Digikärpäsen puremat – hankkeen kuulumisia 09/21

Hei,

aurinkoista syyskuuta kaikille. Syyslukukausi on käynnistynyt mukavasti ja ripeästi. Digikärpäsen puremat hankkeessa on runsaasti digiaiheisia koulutuksia tarjolla.

Tulossa on seuraavaa:

10.9. JATKOA ’Mulle sopis keskiviikkoisin kello kuus’ – apua yksilöopetuksen lukujärjestyksen laadintaan Google Forms -lomakkeesta. Ilmoittaudu tästä.

Musiikkiteknologian kurssit. Lue lisää ja ilmoittaudu tästä.

28.9. klo 13-15 Google Meet: Verkkokokoukset ja etäopetus (tietokoneen Chrome-selain ja mobiililaite). Ilmoittaudu tästä.

6.10. klo 13-15 Zoom: Verkkokokoukset ja etäopetus: (Työpöytäsovellus ja mobiililaite).  Ilmoittaudu tästä.

16.11. klo 13-15 Microsoft Teams: Verkkokokoukset ja etäopetus (Työpöytäsovellus ja mobiililaite). Ilmoittaudu tästä.

23.11. klo 13-15 Google Classroom opetuksessa. Ilmoittaudu tästä.

14.12. klo 13-15 Teams Tiimien ja kanavien hyödyntäminen opetuksessa. Ilmoittaudu tästä.

Pakohuone konsepti oppimisen tukena kurssi. Tulossa.

Opetushallitus on pidentänyt COVID-19 -pandemian vuoksi tiettyjen valtionavustusten käyttöaikaa 30.6.2022 saakka. Opetushallituksen päätöksellä myös Digikärpäsen puremat -hanke on saanut jatkoaikaa.

Digikärpäsen puremat -hankkeen koulutustoivekyselyyn voi edelleen käydä vastaamassa täältä. Näin voitte vaikuttaa tuleviin koulutuksiin.

Digikärpäsen puremat -hankkeen kurssipalautekysely on avattu. Jos osallistutte johonkin Digikärpäsen puremat -hankkeen koulutukseen olisi toivottavaa, että käytte vastaamassa kyselyyn. Voitte vastata kyselyyn tästä.

Jos heräsi jotain kysyttävää Digikärpäsen puremat -hankkeeseen liittyen, tai jos sinulla on jotain ajatuksia oman aineesi digikoulutuksiin liittyen, niin voit olla suoraan yhteydessä allekirjoittaneeseen.
Terveisin,
Omar Ikni

omar.ikni@eduouka.fi
Projektikoordinaattori
www.digikarpanen.net