Uutiskirje 11/2022

Hei uutiskirjeen lukija,

vuoden kohokohta lähestyy! Puhumme tietenkin tulevasta Kaamosseminaarista 2022, joka järjestetään 17.11.- 18.11. Vuokatissa ja etäyhteydellä Teams:issa. Kaamosseminaari 2022 järjestetään yhteistyössä ONNO ja TAIVAS-hankkeiden kanssa. Kaikki osallistujat ovat saaneet kutsun myös Meri-Pohjolan Opistopiirin Kaamosseminaari 2022 HowSpace-työtilaan. Pyytäisimme kaikkia osallistujia vastamaan siellä olevaan ennakkokyselyyn. Nähdään pian 🙂

TAIVAS-hankkeen digitaalisten kurssi- ja verkko-oppimateriaalin esittelytilaisuudet on pidetty. Kaikki työt tullaan julkaisemaan TAIVAS-hankkeen Meri-Pohjolan Opistopiirin verkkosivuilla. Muistutuksena vielä, että TAIVAS-hanke päättyy 12/2022, joten kaikki TAIVAS-hankkeen toimintaan osallistuneet muistakaa hoitaa tuntiseuranta ym. palkanmaksuun ja raportointiin kuuluva työ hyvissä ajoin kuntoon. TAIVAS-hankkeen yhteistyöopistoja muistuttaisin omakustanneosuuden huolehtimisesta. Tarvittaessa olkaa yhteydessä omar.ikni@eduouka.fi Ja vielä lopuksi: Meri-Pohjolan Opistopiirin TAIVAS-hanke järjestää avoimen arviointi- ja keskustelutilaisuuden 7.12. klo 10-12. Tilaisuudessa tarkastellaan ja vertaisarvioidaan TAIVAS-hankkeen toimintaa ja tuloksia. Tilaisuuteen kutsutaan mukaan asiantuntijoita ja verokkiopistoja. www.taivashanke.net

DYYT-hankkeen marraskuun kiertävistä päätösseminaareista on toteutettu jo kaksi, ja vielä voi ilmoittautua tiistaina 29.11 klo 12.00–14.00 lähitapaamiseen Suomussalmelle tai osallistua etänä. Tutustutaan eri opistoihin, jutellaan muun muassa työssä jaksamisesta, yhteistyöstä eri opistojen välillä, digitaalisesta fasilitoinnista ja kommentoidaan Esihenkilön opasta, joka on marraskuun seminaarissa jo aikalailla valmis digijulkaisun ulkomuotoa myöten. Mukana HTT Krista Kohtakangas, esihenkilöoppaan kokoaja ja kirjoittaja. Hanke korvaa matkat seminaariin.

Sydämellisesti tervetuloa, ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/r/RidwHeJaKP
ti 29.11 klo 12.00–14.00 Kianta-opisto. Rehtori Tarja Peitsaho kutsuu Suomussalmelle (voi myös osallistua etänä).

Jokihelmen opistolla pidetyssä päätösseminaarissa (2/3) rehtorit konkretisoivat yhteistyön merkityksen. Jokilatvan opiston rehtori Kim Oja pitelee lankakeriä yhdessä Jokihelmen opiston rehtorin Anu Hultqvistin kanssa, jotta Oulu-opiston rehtorin Outi Lohen kutominen sujuu vaivatta. Yhteistyössä on voimaa!


Onno -hanke järjestää Teams-etäyhteydellä 1.12 klo 10.00–12.00 päätösseminaariin, jossa tutustutaan opetussuunnitelmatyöhön ja kuullaan tulevaisuuteen luotsaava puheenvuoro näyttelijä ja yritysvalmentaja Eero Herraselta.
Ilmoittaudu mukaan: uusi.opistopalvelut.fi/tornio/  Kurssinumero 900003


Terveisin,

Tarja Takala-Hotti
tarja.takala-hotti@eduouka.fi
Projektikoordinaattori

Sari Sotaheimo
sari.sotaheimo@ouka.fi
Projektikoordinaattori

Omar Ikni
omar.ikni@eduouka.fi
Projektikoordinaattori
www.digikarpanen.net