Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kotisivujen tekeminen ja bloggaaminen

11.2. 10:00 - 14:15

Kurssilla käydään läpi teoriana kotisivurakenteita ja peruskäsitteitä. Opitaan perustamaan oma blogi ja tekemään yksinkertainen blogikirjoitus. Harjoitellaan blogikirjoitukseen kirjoittamista ja valokuvan sekä videon lisäämistä kirjoittamiseen. Harjoitellaan ulkoasun muokkaamista mm. gadgeteja käyttämällä. Opitaan kirjoituksen julkaiseminen ja päivittäminen. Opetellaan kotisivun perustaminen. Opitaan lisäämään mm. valokuva luodulle kotisivulle. Harjoitellaan teemojen käyttöä ja erilaisten sisältöpalikoiden käyttöä mm. sisällysluettelo ja kuvakaruselli. Opetellaan myös sivun päivittämistä. Kurssilla käytetään tietokoneella ilmaisia Google Blogger ja Google Sites sovelluksia. Tarvitset niiden käyttöön Google tunnukset, joka on sama kuin Gmail tunnus.

Aikataulu:

  • su 11.2.24 klo 10.00 – 14.15 Google Blogger
  • su 18.2.24 klo 10.00 – 14.15 Google Sites
  • su 17.3.24 klo 10.00 – 12.30 Seuranta kerta

Koulutus on osallistujille maksuton. Koulutus toteutetaan Teams – välitteisesti etäkoulutuksena. Kouluttajana toimii Tarja Ekholm. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki koulutusta edeltävänä perjantaina. Koulutuksen suoritettuaan osallistuja saa suoritusmerkinnän omaan opintopolkuunsa.

Ilmoittautumiseen pääset tästä (Oulu-opiston hellewi).

Koulutuksen järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa, JODY-hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus.

Tiedot

Päivämäärä:
11.2.
Aika:
10:00 - 14:15
Tapahtuma tagia:
, , ,
Kotisivu:
https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/course/24981/