Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tietosuoja – etäluento

6.9.2023 16:30 - 17:15

Kaikissa EU-maissa alettiin soveltaa henkilötietojen käsittelyä säätävää lakia 2018. Tämä tietosuoja-asetus eli GDPR vaikuttaa siis siihen, kuinka ihmisten henkilötietoja voidaan käyttää.

Tällä luennolla käsitellään tietosuojaa yleisellä tasolla. Käydään läpi mitä GDPR tarkoittaa, mitä se yleisellä tasolla vaatii organisaatioilta ja miten mm. kansalaisopiston opettaja tulee asetus huomioida omassa toiminnassaan. Luennolla kerrotaan mikä kaikki on henkilötietojen käsittelyä sekä se, mitkä tiedot ovat henkilötietoja.

Koulutus on samansisältöinen kuin 14.2.23 toteutettu luento.

Luento on osallistujille maksuton ja se toteutetaan Teams – välitteisesti. Ilmoittautuneille toimitetaan osallistumislinkki luentoa edeltävänä päivänä. Luennon järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin Jatkuva oppiminen digitalisoituvassa yhteiskunnassa – JODY hanke. Hanketta rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa. Lisätietoja Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilta sekä Sari Sotaheimolta (etunimi.sukunimi@ouka.fi, p. 040 5597230)

Ilmoittautuminen luennolle 4.9.23 klo 9.00 mennessä tästä.

Luento on osa Tietoturvan terävöittäminen ja digiosallisuuden lisääminen opistojen asiakkaille – opintokokonaisuutta. Opintokokonaisuus koostuu useista eri koulutuksista ja luennoista, joita suoritettuaan 1 opistopisteen verran saa suorituksestaan merkinnän omaan opintopolkuunsa.

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.9.2023
Aika:
16:30 - 17:15
Tapahtuma tagia:
, ,
Kotisivu:
https://uusi.opistopalvelut.fi/oulu/fi/course/24839/