Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Digirohkeasti arjessa

30.10.2023 17:00 - 2.11.2023 20:30

Tervetuloa harjoittelemaan digitaitoja juuri sellaisena kuin olet! Oletko käyttänyt älypuhelinta, tablettia ja/tai tietokonetta, mutta niiden käyttö ei aina suju? Tai haluaisitko kokeilla tietokoneen tai älypuhelimen käyttöä, nyt siihen on mahdollisuus! Digirohkeus on tärkeimpiä digitaitoja, mutta sitä ei voi taikoa tyhjästä.

Saat opetella tietotekniikkaa rauhallisesti leppoisassa ilmapiirissä. Digirohkeus syntyy hyvistä oppimiskokemuksista, luottamuksesta avun saantiin ja motivaatiosta uuden oppimiseen. Digirohkeus vaatii tilaa olla osaamaton ja tehdä turvallisesti virheitä. Kurssilla tarjotaan matalan kynnyksen tukea ja vertaismentoraalista ohjausta perusdigitaidoissa ja tietoturvaan liittyvissä asioissa. Opitaan yhdessä uusia digitaitoja ja vahvistetaan jo osattua. Tuo mukana oma älypuhelin, tabletti tai tietokone. Voit lainata myös opiston konetta kurssilla.

Koulutus sisältää tietoturva -luennon (Teams-välitteisesti) ja ohjausta perusdigitaitoihin ja digiasiointiin kuten tiedonhaku internetissä, somekanaviin tutustuminen, sähköpostin käyttö, laitteen päivitys, kirjaston digipalvelut, suoratoiston seuraaminen jne. Osallistujien toiveet ja tarpeet otetaan huomioon. Ensimmäinen tiiviskurssin kokoontumiskerta on maanantaina 30.10 klo 17-20. Digiohjausta antavat Minna Tennivaara, Tarja Takala-Hotti ja Mikko Ruuskanen, tietoturvallisesta digilaitteiden käytöstä kertoo Tarja Ekholm.

Maksuttoman koulutuksen järjestää Meri-Pohjolan opistopiirin JODY-hanke, jota rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus Jotpa.

Lisätiedot

Koulutuksen suoritettuaan osallistuja saa suoritusmerkinnän omaan opintopolkuunsa. Lisätietoja Meri-Pohjolan opistopiirin sivuilta sekä Sari Sotaheimolta (sari.sotaheimo@ouka.fi, p. 040  5597230).

Koulutukseen voi ilmoittautua tästä

Tiedot

Alkaa:
30.10.2023 17:00
Loppuu:
2.11.2023 20:30