Uutiskirje 03/2022

Hei,
 
hyvää alkanutta kevättä opistopiirin väki ja yhteistyökumppanit. Luette maaliskuun aurinkoista Meri-Pohjolan opistopiirin uutiskirjettä. Uutiskirjeissä käsittelemme Meri-Pohjolan Opistopiirin ja sen jäsenten toimintaa, hankkeita, tapahtumia ja tulevia koulutuksia. Mennään siis suoraan asiaan 🙂

Digikärpäsen puremat-hankkeen kevään viimeiset koulutukset ovat:

17.3 klo 12-14 Ajanhallinta etäaikana A. Ilmoittaudu tästä. Osallistu tästä.

Ennakkokysely. 
Jos suinkin ehdit, vastaa lyhyeen ennakkokyselyyn ennen valmennusta. Vastaa tästä.

23.3 klo 17-20 Ajanhallinta etäaikana B. Ilmoittaudu tästä. Osallistu tästä.

Ennakkokysely. Jos suinkin ehdit, vastaa lyhyeen ennakkokyselyyn ennen valmennusta. Vastaa tästä.

Digikärpäsen puremat-hankkeen loppuraportin työstäminen käynnistyy viimeisten kurssien jälkeen. Kurssipalautekysely tullaan lähettämään kaikille hankkeen kursseille osallistuneille. Digikärpäsen puremat-hanke päättyy kesäkuussa 2022.

TAIVAS-hankkeessa tullaan yhdessä projektikoordinaattorin opastuksella suunnittelemaan ja toteuttamaan kurssimateriaalia Google Classroom oppimisympäristöön. Ainekohtaisiin ryhmiin haetaan kiinnostuneita opettajia. Ainekohtaisille ryhmille on luoto facebook-ryhmät, joissa kollegiaalinen yhteistyö ja viestintä tapahtuu. Ilmoittaudu omar.ikni@eduouka.fi.

PSMK-hanke päättyy kesäkuussa ja sitä ennen opistoille toimitetaan sähköiset julkaisut Taiteen perusopetuksen kehittämissuunnitelma ja visio 2025 sekä raportti kokonaisvaltaisen koulupäivän pilotista.

DYYT- hankkeen koulutus Johtaminen ja yhteisöllinen kehittäminen digiaikana jatkuu tiiviisti maalis-huhtikuun aikana. Koulutuksissa saadaan kuulla huikean korkeatasoisia asiantuntijoita ja pohtia verkostoituen johtamisosaamiseen ja yhteisölliseen kehittämiseen tarvittavia toimintatapoja ja omaa työhyvinvointia. Ohjelmaan voit tutustua ja ilmoittautua mukaan tästä.

ONNO- hanke järjestää rehtoreille ja vakituiselle henkilöstölle tarkoitetun tilaisuuden, jossa käydään läpi opistojen opetussuunnitelman tekemistä to 31.3 klo 9–12. Ilmoittaudu mukaan tästä. Kurssikoodi: 990119. Osaamisperusteiset ainekohtaiset vertaiskouluttajatapaamiset jatkuvat. Katso tarkemmat ajankohdat täältä.


Ps. Kuukauden blogi: Jokihelmen opisto luettavissa täältä.

Terveisin,

Tarja Takala-Hotti
tarja.takala-hotti@eduouka.fi
Projektikoordinaattori

Sari Sotaheimo
sari.sotaheimo@ouka.fi
Projektikoordinaattori

Omar Ikni
omar.ikni@eduouka.fi
Projektikoordinaattori
www.digikarpanen.net